Χαμός στη ΝΔ: παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ καταγγέλλοντας αντικαταστατικές διαδικασίες και νοθεία

Την αποχώρησή του από τη ΝΔ ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του συνεδρίου Φίλιππος Ταυρής. Ο κ. Ταυρής μάλιστα προχώρησε μέσω επιστολής του σε βαρύτατες καταγγελίες αναφορικά με αντικαταστατικές διαδικασίες και νοθεία στη σύνθεση του Συνεδρίου, κάνοντας μάλιστα λόγο για «αυθαίρετη συμμετοχή 803 επιπλέον συνέδρων».

57179dd31dc524d0718b4a92

«Η έλλειψη δυνατότητας ουσιαστικής παρέμβασης της ΚΕΦΕ σε όλη την διαδικασία εσωκομματικών εκλογών και ως εκ τούτου διασφάλισης των αποτελεσμάτων μαζί με την εμμονή στην αυθαίρετη και αντικαταστατική άποψη της συμμετοχής 803 επιπλέον σύνεδρων στο επικείμενο συνέδριο με οδήγησαν σε παραίτηση από την θέση του προέδρου του συγκεκριμένου οργάνου της ΚΕΦΙ των εσωκομματικών εκλογών. Η ιστορία μου στη ΝΔ δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιηθώ ως άλλοθι συγκεκριμένων αντικαταστατικών και αντιδεοντολογικών ενεργειών», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Ταυρής στην επιστολή που απέστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλα αυτά συμβαίνουν και ενώ πολλές μεγάλες οργανώσεις της ΟΝΝΕΔ, ιδιαίτερα από την περιφέρεια βρίσκονται σε αναταραχή, έπειτα από τα τελευταία γεγονότα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις προκειμένου να υπάρξει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή, έξω από το συνεδριακό χώρο, από μέλη της ΟΝΝΕΔ.

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ – Απομακρύνονται χιλιάδες κάτοικοι

Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους, έχουν απομακρυνθεί εσπευσμένα σχεδόν 200.000 άνθρωποι αφότου άρχισε η ουκρανική επιχείρηση