Ξάνθη-τροχαίο: Κόπηκε στα δύο το αυτοκίνητο (video)

Ακαριαίος ο θάνατος των επιβατών

ξανθη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το νωρίς το πρωί της Κυριακής (16/06) στην Ξάνθη, λίγο έξω από τους Τοξότες. Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, μετά από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο, όταν το  ΙΧ   πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να βρουν ακαριαίο θάνατο οι τέσσερις νεαροί. Κατάφερε να διασωθεί ο συνοδηγός ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Άλλη μία τραγωδία στους ελληνικούς δρόμους: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη

Ταυτόχρονα, στο λεωφορείο που βγήκε εκτός δρόμου μετά τη σύγκρουση, επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο κόπηκε στα δύο και μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σίδερων η οποία σύρθηκε στον δρόμο για περισσότερα από 150 μέτρα.

Για το περιστατικό έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους τέσσερις επιβάτες του αυτοκινήτου και ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Ξάνθης.

YouTube video player

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…