Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Μάλιστα οι κάμερες και τα μικρόφωνα ακολουθούσαν την Όλγα Κεφαλογιάννη, με την ίδια να προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση

kefalogianni

Συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον οι παράξενες και οριακά μη αποδεκτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων τις τελευταίες ημέρες, με την κατάσταση να δείχνει πως άρχει αρχίσει να ξεφεύγει, καθώς τελευταίο «κρούσμα» της lifestyle δημοσιογραφίας ήταν το κυνήγι που έριξαν οι ρεπόρτερ στην Όλγα Κεφαλογιάννη για να μάθουν για τον γάμο της.

Πιο συγκεκριμένα η υπουργός τουρισμού βρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία για την Ίμβρο, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτάνε αρχικά για την εκδήλωση και στη συνέχεια να γίνονται εξαιρετικά άβολοι.

Όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη τελείωσε με την απάντηση της, οι ρεπόρτερ των καναλιών ρώτησαν για τη κρίση στον γάμο της, με την ίδια να προσπαθεί να αποφύγει την ερώτηση, με τη στιγμή να είναι εξαιρετικά αμήχανη.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες ημέρες που οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στο επίκεντρο με τις ερωτήσεις τους, καθώς οι ίδιοι στην ίδια συναυλία την ώρα που έκαναν ερωτήσεις στον Γιώργο Νταλάρα του ζήτησαν ένα σχόλιο για το περιστατικό που συνέβη με τη Μαρινέλλα, με τον ίδιο να τους λέει «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας».

Βέβαια όσον αφορά το θέμα με το ζήτημα υγείας της σπουδαίας Μαρινέλλας, οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων είναι τέτοιες που έκαναν και τον Χρήστο Μάστορα να εκνευριστεί και να τους πει «ας σεβαστούμε, σας παρακαλώ, τη Μαρινέλλα. Δεν μπορώ να απαντήσω γι’ αυτό. Ρε παιδιά, δεν θέλω να τοποθετηθώ για κάτι.Δεν είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, μπορείτε να σεβαστείτε αυτό που ζητάω και να μην συνεχιστεί αυτή η κουβέντα; Σας παρακαλώ!».

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά, καθώς πλέον στη lifestyle δημοσιογραφία και τα θέματα της δείχνει να μην υπάρχει κανένα όριο με την ανάγκη τέτοιου να είναι πιο επείγουσα από ποτέ!

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο

Γλυφάδα: Εκτός ελέγχου η κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης – Βίντεο στο TikTok με απειλές για τις δράστριες

Σίλας Σεραφείμ: Θύελλα αντιδράσεων με τη δήλωση του – «Άμα είναι να κάνεις πόλεμο, να τον κάνεις όπως το Ισραήλ»

Απίστευτο βίντεο: Οδηγός τραίνου τσακώνεται με ελεγκτή σε διάβαση στο κέντρο της Αθήνας – «Μήπως αδικούμε την Ινδία;»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.g

Μπόρις Τζόνσον: Η βασίλισσα Ελισάβετ έπασχε από καρκίνο των οστών, όλα τα άγνωστα ως τώρα που αποκάλυψε

Μπόρις Τζόνσον: Η βασίλισσα Ελισάβετ έπασχε από καρκίνο των οστών, όλα τα άγνωστα ως τώρα που αποκάλυψε

«Ήξερα εδώ και ένα χρόνο ή περισσότερο ότι είχε μια μορφή καρκίνου των οστών και…

Βόλος: Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστική (Εικόνες)

Βόλος: Φωτιά τώρα σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστική (Εικόνες)

Η φωτιά ξεκίνησε και αυτή την στιγμή καίει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής Βιοντίζελ «ΜΑΝΟΣ…