Newsroom

Newsroom

«Ξέφυγε» πάλι ο Μπέος: «Πολιτικοί απατεώνες, αυτούς ψηφίζετε, νούμερο, όξω ρε κοπρίτες» (video)

"Θύμα" του δημάρχου Βόλου ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Α. Καναβός

μπέος1 2

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Α. Καναβός, με αρμοδιότητα στα έργα ΕΣΠΑ, κλήθηκε χθες στην έναρξη της Γιορτής Κρασιού στην Νέα Αγχίαλο από τους διοργανωτές, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Βόλου, αλλά το γενικό πρόσταγμα -ακόμα και για το πότε θα ξεκινήσει να παίζει η ορχήστρα- το είχε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με το gegonota.news, o κ. Καναβός, όταν διαπίστωσε πως με βάση το “πρωτόκολλο” αγνοείται η Περιφέρεια, ζήτησε να απευθύνει ως καλεσμένος χαιρετισμό. Οι διοργανωτές που τον προσκάλεσαν αναγκάστηκαν… με δυσκολία να δώσουν τον λόγο στον εκπρόσωπο της Περιφέρειας και ο κ. Καναβός αναφέρθηκε επιγραμματικά στα έργα της Περιφέρειας και την μελέτη του δρόμου Βόλου -Μικροθηβών, ενώ ευχήθηκε στον κόσμο καλή διασκέδαση.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε απευθύνει χαιρετισμό, αλλά μόλις άκουσε τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας να αναφέρεται στα έργα, πήρε ξανά το μικρόφωνο και τον αποκάλεσε ψεύτη, νούμερο, πολιτικό απατεώνα και μ@λ@κα. Είπε πως ο κ. Καναβός, που εκπροσωπούσε τον περιφερειάρχη, λέει ψέματα για τα έργα, αμφισβητώντας ευθέως την Περιφέρεια και την πραγματικότητα καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των έργων που εκτελούνται στον Βόλο, είναι με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις σήμερα:

Τα… μαζεύει ο Λευκός Οίκος μετά τη νέα γκάφα του Μπάιντεν για τη Βενεζουέλα

Θρίλερ με πλοίο στην Άνδρο: Επιβάτες έσπρωξαν μετέωρο ΙΧ για να σηκωθεί η μπουκαπόρτα (video)

Θεσσαλονίκη: Νεκρός στα κρατητήρια βρέθηκε ο 38χρονος που είχε συλληφθεί για δολοφονία 58χρονου

Τουρκία: Οργή για νόμο που ανοίγει το δρόμο για μαζικές θανατώσεις αδέσποτων σκύλων

Χαλκιδική: Γιατροί είδαν βίντεο στο Youtube για να αφαιρέσουν δαχτυλίδι από χέρι ασθενούς και τελικά ήρθε… ηλεκτρολόγος (video)

hlektologos

Χαλκιδική: Γιατροί είδαν βίντεο στο Youtube για να αφαιρέσουν δαχτυλίδι από χέρι ασθενούς και τελικά ήρθε… ηλεκτρολόγος (video)

Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο υγείας του Νικήτη στη Χαλκιδική με πρωταγωνιστή έναν ασθενή και έναν…