Newsroom

Newsroom

Ξέσπασε ο Δεληβοριάς για τη φωτιά στην Αττική: «Αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη που έχουμε δει ποτέ»

Ξέσπασε μέσω των social media ο Φοίβος Δεληβοριάς

foivos delivorias 1

Θέση για τη μεγάλη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική πήρε ο Φοίβος Δεληβοριάς, με τον ίδιος να επιτίθεται στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και να τη χαρακτηρίζει ως την πιο ανίκανη που υπήρξε ποτέ.

Μάλιστα ο μουσικοσυνθέτης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μίλησε και για την αντιπολίτευση λέγοντας ότι είναι γελοία, τονίζοντας πως αν δεν υπήρχε η αποχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είχε πάρει 15% στις Ευρωεκλογές.

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Δεληβοριάς τόνισε ότι αν υπάρξει ένα σχήμα που θέλει να κυβερνήσει, θα θριαμβεύσει στις εκλογές.

Πιο αναλυτικά ο καλλιτέχνης επισήμανε: «Το facebook, φυσικά, δεν μπορεί να εκτονώσει ούτε το θυμό , ούτε την αίσθηση αδιεξόδου που νιώθουμε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων για τη νέα καλοκαιρινή τραγωδία.

Το ότι η αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή είναι σε γενικές γραμμές γελοία και αλληλοσπαρασσόμενη, δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη που έχουμε δει ποτέ.
Όλα όσα εξήγγειλε και υποσχέθηκε στο επίπεδο της ασφάλειας και της ευημερίας των πολιτών, όχι μόνο δεν τα πραγματοποίησε, αλλά έκανε και τη χώρα την κατ’εξοχήν επικράτεια της ανασφάλειας, του αβίωτου βίου, της μη κανονικότητας, των ασταμάτητων καταστροφών.
Στο μόνο που είναι πράγματι άριστη είναι στον έλεγχο των ΜΜΕ, που ενώ -ως οφείλουν- μέχρι και το 2019 ασκούσαν αυστηρό έλεγχο στην εξουσία, τώρα κάνουν (σχεδόν) όλα gaslighting στους ταλαιπωρημένους από τα χτυπήματα πολίτες.
Αλλά όλα όσα ζήσαμε τα τελευταία 5 χρόνια (υποκλοπές, βιασμός των ανεξάρτητων αρχών, λογοκρισία και προπαγάνδα) όχι μόνο δεν υποκαθιστούν τον σεβασμό που θα έπρεπε να έχουμε στους ηγέτες μας, αλλά τον μειώνουν σε επικίνδυνο για τη Δημοκρατία βαθμό.
Είναι σαφές πως αν δεν υπήρχε αποχή, η κυβέρνηση (και το χαρακτηριστικό της ευρωψηφοδέλτιο), θα είχε πάρει 15 και όχι 28% στις ευρωεκλογές.
Και είναι σαφέστατο πως αν δημιουργηθεί επιτέλους κάποτε μια σοβαρή, ενωμένη και με διάθεση να κυβερνήσει (και όχι απλώς να δημαγωγεί) αντιπολίτευση, όχι απλώς θα θριαμβεύσει εκλογικά, αλλά θα τα πάει και στην πράξη πολύ καλύτερα.

Τζούλια Νόβα για φωτιές: «Νιώθω οργή για όλους εκείνους που απείχαν, απλά δεν νοιάζονταν»

nova 1

Τζούλια Νόβα για φωτιές: «Νιώθω οργή για όλους εκείνους που απείχαν, απλά δεν νοιάζονταν»

Η παρουσιάστρια έκανε ωστόσο και κάποια σχόλια τα οποία από κάποιος χρήστες θεωρήθηκαν το λιγότερο…

Συναγερμός στην Γαύδο: Εξαφανίστηκε Γερμανός κάτοικος της περιοχής – Έρευνες και από ελικόπτερο

5228061

Συναγερμός στην Γαύδο: Εξαφανίστηκε Γερμανός κάτοικος της περιοχής – Έρευνες και από ελικόπτερο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων δεν εμφανίστηκε χθες το απόγευμα στην καντίνα που εργάζεται

Φωτιά στην Αττική: Στο μπάνιο βρέθηκε η σορός της απανθρακωμένης γυναίκας – Προσπάθησε να βρει καταφύγιο

6290244 1

Φωτιά στην Αττική: Στο μπάνιο βρέθηκε η σορός της απανθρακωμένης γυναίκας – Προσπάθησε να βρει καταφύγιο

«Έχασα το σπίτι μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι η απώλεια της συναδέλφου», ανέφερε συνάδελφος…