Newsroom

Newsroom

Χιλιάδες άνθρωποι είπαν το τελευταίο "αντίο" στον Μοχάμεντ Άλι

Σε κλίμα συγκίνησης, περισσότεροι από 15.000 και θαυμαστές, είπαν το τελευταίο "αντίο" στον μεγαλύτερο πυγμάχο στην ιστορία του αθλήματος, Κάσιους Κλέι, πιο γνωστός ως Μοχάμεντ Άλι, που απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών. Η κηδεία έγινε στο Λούισβιλ του Κεντάκι.

575b288b1dc52422448b4661

Οι δρόμοι της μικρής αμερικανικής πόλης κατακλύστηκαν από απλούς πολίτες, αλλά και πλήθος από διάσημους αστέρες και πολιτικούς. Ο γνωστός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, ήταν ένας από εκείνους που μετέφεραν στους ώμους το φέρετρο του σπουδαίου αθλητή και άνδρα. Ο άλλοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον ήταν φανερά συγκινημένος, ενώ διάβασε μία από τις ευλογίες που συνόδευσαν στο τελευταίο του ταξίδι τον Μοχάμεντ Άλι.

Η πομπή στους δρόμους της πόλης διήρκεσε 65 λεπτά ενώ οι θαυμαστές του Μοχάμεντ Άλι είχαν ρίξει στο οδόστρωμα ροδοπέταλα. Κατλα τη διάρκεια της διαδρομής, πλήθος κόσμου πλαισίωνε τις λιμουζίνες. Μαζί με τον Γουίλ Σμιθ, το φέρετρο μετέφεραν οι βετεράνοι μποξέρ, Μάικ Τάισον και Λενόξ Λιούις.

Παρόντες ήταν δεκάδες διάσημοι, αθλητές και πολιτικοί. Ξεχώρισαν, εκτός του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Άρνολντ Σβαρντσενέγκερ, ο παραγωγός Σπάικ Λι, ο βετεράνος μπασκετμπολίστας Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ. 










Ο Κασσελάκης παρά την διαγραφή στηρίζει τον Πολάκη: Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με ανιδιοτελή παρουσία – Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο

κασσ πολάκης

Ο Κασσελάκης παρά την διαγραφή στηρίζει τον Πολάκη: Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με ανιδιοτελή παρουσία – Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο

Ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα Πολάκη με μεταμεσονύκτια ανάρτησή του στα…