Newsroom

Newsroom

Ύδρα: Οι δηλώσεις του καπετάνιου που οδηγούσε το πλοίο που έβαλε τη φωτιά – «Ήμουν στην καμπίνα, δεν έχουμε κάνει τίποτα» (video)

Σύμφωνα με τον καπετάνιο του πλοίου ο ίδιος εκείνη την ώρα ήταν στην καμπίνα, τονίζοντας ότι αυτός και το πλήρωμα δεν έχουν κάνει τίποτα

ydra fwtia 1

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες στην Ύδρα, η οποία όπως λέγεται προήλθε από πλοίο που από το οποίο πεταγόντουσαν πυροτεχνήματα, με τον καπετάνιο αυτού να μιλάει στον κ Βαλλή.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ένωσης πληρωμάτων ιδιωτικών και επαγγελματικών θαλαμηγών, είπε ότι ο ίδιος ο καπετάνιος του ανέφερε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν στην καμπίνα και ότι αυτός και τα 12 μέλη του πληρώματος δεν έχουν κάνει τίποτα. Παράλληλα τόνισε ότι τον έχουν μπλέξει σε ένα έγκλημα για το οποίος δεν φέρει ευθύνη, ενώ είπε ότι ο ίδιος ανέφερε ότι αυτός ενημέρωσε και έδωσε όλα τα στοιχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος και το πλήρωμα κατηγορούνται για εμπρησμό δασικής έκτασης, με ενδεχόμενο δόλο ενώ το πλοίο είχαν νοικιάσει ευκατάστατα άτομα απ’ το εξωτερικό.

Μάλιστα οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν την προσωρινή κατάσχεση του σκάφους από το οποίο έφυγαν τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν τη φωτιά.

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι