Ζωή Ράπτη: Την ώρα που καιγόταν η Αττική η υφυπουργός ανάπτυξης χόρευε τσιφτετέλια σε σκάφος – Αποκαλυπτικό βίντεο

Αυτό συνέβη πριν καν τεθεί υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά που έκαιγε την Αττική

Καταγραφή 23
Σε τρικούβερτο γλέντι μετατράπηκε μία μίνι κρουαζιέρα της υφυπουργού Ανάπτυξης, Ζωής Ράπτη, στις καταγάλανες παραλίες της «πεταλούδας του Αιγαίου».

Η κα Ράπτη, η οποία είχε επισκεφθεί το νησί της Αστυπάλαιας για τις θερινές της διακοπές, όπως αποκαλύπτει το Dnews με το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, το έριξε «έξω» με τσιφτετέλι υπό τους ήχους του λαϊκού άσματος του Χρήστου Νικολόπουλου «Μία είναι η ουσία».

Η διασκέδαση της ανέμελης υφυπουργού δεν θα είχε απολύτως τίποτα το μεμπτό και δεν θα ήταν καν άξια δημοσιογραφικής αναφοράς, εάν το περιστατικό δεν λάμβανε χώρα μόλις λίγες ώρες μετά την πρωτοφανή ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού που «κατάφερε» μία φωτιά από τον Βαρνάβα να κάψει το μισό λεκανοπέδιο, μέχρι και το μισό Χαλάνδρι, στοιχίζοντας και τη ζωή σε μία εργαζόμενη γυναίκα.

Υπό το πρίσμα αυτό, το «μία είναι η ουσία» που χόρευε η υφυπουργός μαζί με όλους τους επιβάτες της κρουαζιέρας είναι σαφώς προτιμότερο από το να χόρευε το έτερο λαϊκό άσμα «κάφτε τα όλα μην μείνει τίποτα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dnews το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, μία μόλις μέρα μετά την πυρκαγιά και πριν αυτή τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, σε ένα από τα σκάφη που κάνουν κρουαζιέρα στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας.

Η υφυπουργός Ανάπτυξης σύμφωνα με τους πληροφοριοδότες μας επιβιβάστηκε στο σκάφος που αριθμούσε περίπου 50 επιβαίνοντες, μαζί με μία ακόμα φίλη της και με την παρέα μίας αιρετής από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Το τσιφτετέλι της Ζωής Ράπτη ενώ καιγόταν το Χαλάνδρι

Για το συμβάν ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Αριστέρα, όπου ζητάει από την υφυπουργό να υποβάλει άμεσα την παραίτηση της

«Μια ημέρα μετά το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική κι ενω ακόμα οι φλόγες έκαιγαν ανεξέλεγκτες η υφυπουργός ανάπτυξης κ. Ράπτη το γλεντούσε σε σκάφος που έκανε κρουαζιέρα στην Αστυπάλαια σύμφωνα με ρεπορτάζ του dnews», τονίζει η Νέα Αριστερά και συνεχίζει:

«Η προκλητική και δίχως ενσυναίσθηση συμπεριφορά στελεχών της κυβέρνησης δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Δεν θα δεχθούμε όμως ότι είναι και κανονικότητα. Η κυρία Ράπτη που χθες συνόδευσε μάλιστα τον πρωθυπουργό στο σόου στην Πεντέλη οφείλει άμεσα να καταθέσει την παραίτηση της».

Βρετανία: Τραγωδία με φωτιά σε σπίτι, με θύματα μια 29χρονη και τρία παιδιά – Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές (Video)

Βρετανία: Τραγωδία με φωτιά σε σπίτι, με θύματα μια 29χρονη και τρία παιδιά – Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι αρχές (Video)

«Ενώ οι έρευνες βρίσκονται στα αρχικά τους στάδια, πιστεύουμε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε εσκεμμένα και…